Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
TERUG NAAR OVERZICHT
bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 12 maart 2021

Gerelateerd nieuws

Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Voorstelling / Gemaakt op maandag 1 maart 2021

Graag delen wij u het laatste nieuws mee ivm de mobiliteit op en rond onze industriezone :

  • AFRITTENCOMPLEX : De Vlaamse minister van Openbare Werken heeft het investeringsprogramma van 2021 goedgekeurd. De aanvraag omgevingsvergunningen is lopende. Als alles goed verloopt zal de aannemer aangesteld worden tegen het zomerverlof. Fase 1 houdt het gedeelte van het afrittencomplex richting Anzegem in. Zo kan het verkeer daar na 35 dagen reeds wat vlotter verlopen, zodat parallel met de rest van de werken aan het afrittencomplex het kruispunt Belgiek in Deerlijk kan worden heraangelegd. De totale duur van de werken in Waregem zou 6 maanden bedragen . U vindt een interessant filmpje over de werken via deze link : https://wegenenverkeer.be/studies/diverging-diamond-interchange-of-de-vlecht-voor-complex-e17-n382-waregem
LEES MEER
Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Voorstelling / Gemaakt op zondag 10 januari 2021

Dagelijks worden we geconfronteerd met branden. Soms enkel met kleine materièˆle schade, maar vaak ook met desastreuze materièˆle gevolgen en enorm menselijk leed. Preventie en een goed georganiseerde brandbestrijding zijn dus fundamenteel.
Een nieuw KB bepaalt dat werknemers een opleiding dienen te krijgen zodat zij gepast kunnen reageren op brand of rook door het gebruik van de eerste interventiemiddelen, dat zij op gepaste manier waarschuwen en dat zij de waarschuwings- en alarmsignalen begrijpen.

LEES MEER