Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
TERUG NAAR OVERZICHT
Laat het klein gevaarlijk afval van jouw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief

Laat het klein gevaarlijk afval van jouw bedrijf ophalen aan een gunstig tarief

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 30 april 2021

 

Aarzel niet en vul het ophaalformulier in vóór woensdag 19 mei 2021. Alle informatie, de prijzen en het ophaalformulier vind je op www.pomwvl.be/kga. De ophaalronde zelf is voorzien van dinsdag 25 mei tot vrijdag 4 juni 2021.

Praktisch :

Wanneer passeert de ophaalronde langs mijn bedrijf? Hoe moet ik mijn afval aanbieden? Het antwoord op deze en andere praktische vragen kan je vinden bij de veelgestelde vragen op de website van POM West-Vlaanderen.

De meest recente tarieven, het ophaalformulier en alle praktische informatie vind je ook op deze website.

Contact :

Guido De Roo
Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen
POM West-Vlaanderen
0491 37 93 54

Gerelateerd nieuws

Waregemse Locinox genomineerd voor Leeuw van de Export

Waregemse Locinox genomineerd voor Leeuw van de Export

Mededelingen / Gemaakt op maandag 26 juli 2021

2020 was een uitzonderlijk exportjaar. De wereldwijde gezondheidscrisis deelde harde klappen uit. Toch houdt FIT (Flanders Investment & Trade) vast aan de traditie: de rode loper uitrollen voor Vlaamse exportsuccessen via de wedstrijd Leeuw van de Export. Dit jaar al voor de 20e keer op rij. Intussen is de eerste horde genomen in deze jubileumeditie, want een vakjury nomineerde uit de ingediende dossiers 6 bedrijven. Zij zullen de komende maanden strijden voor deze prestigieuze Vlaamse export award. Het Waregemse Locinox zal de West-Vlaamse eer verdedigen bij de bedrijven tot maximaal 50 werknemers.

Artikel uit Made in West-Vlaanderen

LEES MEER
RUN INTO THE ZONE 2020 verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022

RUN INTO THE ZONE 2020 verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022

Mededelingen / Gemaakt op maandag 18 januari 2021

De 4de editie van Run into the Zone werd zoals u ongetwijfeld reeds heeft vernomen verplaatst naar zaterdag 26 maart 2022. Lopers die reeds waren ingeschreven en hun deelname reeds hadden betaald kregen hun inschrijvingsgeld terugbetaald. Wij hopen de plannen die we hadden voor editie 2020 volledig te kunnen uitvoeren in 2022. Vertrek en aankomst bij Concordia Textiles met een oversteek over de Anzegemseweg naar zone Vijverdam. Uiteraard houden we rekening met aanpassingen die nodig zullen zijn door veranderingen in de situatie, zoals de werken aan het afrittencomplex en omleidingen die daar zullen passeren wegens werken aan het kruispunt 'Den Belgiek' in Deerlijk. 

LEES MEER