Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
TERUG NAAR OVERZICHT
Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Mobiliteit op en rond industriezone Waregem Zuid

Voorstelling / Gemaakt op maandag 1 maart 2021

FIETSPADEN :
De fietssnelweg langs de spoorweg van Kortrijk-Harelbeke-Waregem gaat pas in officieel openbaar onderzoek in de loop van 2021. Dan moeten nog heel wat onteigeningen volgen. Het tracé ligt wel vast. U vindt meer info via deze link: https://www.west-vlaanderen.be/ruimtelijke-planning/rups/rup-fietssnelweg-kortrijk-harelbeke-waregem

Het fietspad van aan rond punt Sulmon langs de beek en langs het zuiveringsstation naar Anzegem toe zal worden aangelegd in 2021.

Het fietspad tussen Waregemstraat en Desselgemseweg zal in 2022 worden aangelegd.

Gerelateerd nieuws

bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

bizLocator, jouw start voor professioneel vastgoed

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 12 maart 2021

Wens je een perceel op een bedrijventerrein te kopen? Zoek je eerder naar een beschikbaar bedrijfspand? Of wil je als starter een flexibele bedrijfsruimte huren? bizLocator helpt elke ondernemer gratis op weg naar de meest geschikte ruimte in de gewenste regio.
bizLocator biedt naast een overzicht van zowel winkelpanden, horecazaken, kantoren, loodsen, units in businesscenters en industriegronden ook een extra dienstverlening. Voor vragen rond vestigingsadvies, subsidies, uitbreidingsmogelijkheden van de locatie, noem maar op! Klik hiervoor op het icoontje bij een pand of op de knop 'Neem contact op'
Samen met bizLocator maken we je het gemakkelijker om jouw droomlocatie te vinden.

LEES MEER
Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021

Voorstelling / Gemaakt op zondag 10 januari 2021

Dagelijks worden we geconfronteerd met branden. Soms enkel met kleine materiële schade, maar vaak ook met desastreuze materiële gevolgen en enorm menselijk leed. Preventie en een goed georganiseerde brandbestrijding zijn dus fundamenteel.
Een nieuw KB bepaalt dat werknemers een opleiding dienen te krijgen zodat zij gepast kunnen reageren op brand of rook door het gebruik van de eerste interventiemiddelen, dat zij op gepaste manier waarschuwen en dat zij de waarschuwings- en alarmsignalen begrijpen.

LEES MEER