Caps
KBC
Axxi
Eurofiber
XMarketing

AGENDA

23/08/2018 12u15 : infosessie SHUTTLE INTO THE ZONE
TERUG NAAR OVERZICHT
Rita-Thermote Vanpoucke onverwacht overleden

Rita-Thermote Vanpoucke onverwacht overleden

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 18 januari 2018

Deze zomer vierden Paul en Rita nog hun gouden huwelijksjubileum, een van de vele familiebijeenkomsten die Rita zo mooi organiseerde.
Het leven van Rita is onlosmakelijk verbonden met de groei van TVH, zonder haar zou het bedrijf niet staan waar het nu staat.
Wij betuigen, hierbij ons medeleven aan de familie en wensen hen heel veel sterkte.
De begrafenis gaat door op zaterdag 20 januari in de decanale kerk op de markt in Waregem. 

Gerelateerd nieuws

Zware verkeershinder om de industriezone te bereiken

Zware verkeershinder om de industriezone te bereiken

Mededelingen / Gemaakt op maandag 4 juni 2018

Veel werknemers hebben deze morgen zware hinder ondervonden om vanaf het afrittencomplex via de Industrielaan het werk te bereiken. Dit komt door de omlegging bij het afsluiten van de Henri Lebbestraat.  De voorlopige timing is dat de Henri Lebbestraat terug open gaat op vrijdagavond 29 juni. In de 2e fase van de werken is er geen omleiding via de Industrielaan. Er is al een eerste evaluatie geweest van de verkeersmaatregelen. Vandaag wordt de lichtenregeling nog aangepast met langer groen voor de Anzegemseweg en korter groen voor de Industrielaan. Vanaf het afrittencomplex langs de Blauwpoortstraat naar de industriezone rijden  kan een gedeeltelijke oplossing vormen. Er is speciaal éénrichtingverkeer ingevoerd in de Blauwpoortstraat richting Industrielaan om zoveel mogelijk verkeer via daar ook naar het werk te krijgen. Verder stonden deze morgen alle invalswegen vol. Vanaf morgen hopen we erop dat meer doorgaand verkeer zal uitwijken naar Deerlijk en Kruishoutem en dat er nog meer mensen kiezen voor de fiets. 

 

LEES MEER
Shuttle into the Zone

Shuttle into the Zone

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 1 juni 2018

Op maandag 18 juni om 12u15 gaat er een infosessie door voor de werkgevers en HR-managers van alle bedrijven met een vestiging op Waregem Zuid ivm het intiatief Shuttle into the Zone. Wenst u aanwezig te zijn op deze sessie, gelieve in te schrijven via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be.

Het project kreeg vorige week reeds heel wat persaandacht : Bedrijven organiseren vanaf 3 september zelf een privaat busvervoer tussen het station en de industriezone Waregem Zuid. “Jaren aandringen bij De Lijn leverde niets op, we nemen het heft in eigen handen”, klinkt het. Een industriezone die een eigen pendeldienst in het leven roept, is uniek. In onze provincie bestaat er enkel iets gelijkaardigs in Zeebrugge. Dat de industriezone Waregem Zuid het nu ook doet, hoeft niet te verbazen. Zo kreunt het vlakbijgelegen op- en afrittencomplex E17-N382 onder dagelijkse files. Ook het kruispunt van de Anzegemseweg met de Industrielaan is een knelpunt. Er is verder een tekort aan parkeerplaatsen. De Lijn heeft een halte langs de Anzegemseweg. Maar van daar is het bijvoorbeeld ruim 2 kilometer stappen naar vorkheftruckbedrijf TVH. Dat is niet doenbaar.

LEES MEER