Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020
TERUG NAAR OVERZICHT
Start2Secure: Innovatieve beveiliging van bedrijventerreinen | 26 april 2021 - online event

Start2Secure: Innovatieve beveiliging van bedrijventerreinen | 26 april 2021 - online event

Groepsaankoop / Gemaakt op dinsdag 20 april 2021

LINK NAAR INSCHRIJVING : http://www.pomwvl.be/start2secure-1

PRAKTISCH

Maandag 26 april 14u. tot 16.15u.

Deelname aan het online event is gratis, maar inschrijving vooraf is verplicht via het inschrijvingsformulier. Na inschrijving ontvangt u via e-mail een link voor deelname aan het online event.

CONTACT
Guido De Roo
Stafmedewerker Kenniscentrum Duurzaam Ondernemen
M +32 491 37 93 54 - E guido.deroo@pomwvl.be

Gerelateerd nieuws

Groepsaankoop elektrische laadpalen

Groepsaankoop elektrische laadpalen

Groepsaankoop / Gemaakt op zondag 10 januari 2021

In Vlaanderen rijden ongeveer 3,7 miljoen voertuigen rond, samen goed voor jaarlijks 56,4 miljard kilometer en 16 miljoen ton CO2-uitstoot. Vele bedrijven hebben als  uitdaging om efficiënter en duurzamer met energie om te gaan. Elektrisch rijden past in dat verhaal, want daarmee kan de CO2-uitstoot gevoelig beperkt worden. Daarom bieden wij een groepsaankoop Elektrische laadpalen aan, zo bouwen we aan een netwerk op de zone waarbinnen elektrische wagens van personeel en bezoekers vlot kunnen geladen worden. 

LEES MEER
Winterdiensten op Industriezone Waregem Zuid

Winterdiensten op Industriezone Waregem Zuid

Groepsaankoop / Gemaakt op donderdag 27 augustus 2020

Vanaf komende winter is er een groepsaankoop lopende op de zone waarbij de bedrijven hun privé domein kunnen laten bestrooien met zout bij vries en laten sneeuw ruimen indien nodig. Wij werken hiervoor samen met POVO cleaning, gevestigd in de Plasstraat te Waregem. Zij hebben reeds 15 jaar ervaring met hun service op gebied van winterdiensten. Heeft u interesse, dan kan u een mail sturen naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be. POVO Cleaning maakt dan een afspraak met u en komt ter plaatse voor de opmaak van een offerte. OPGELET : u dient voor deze dienst in te schrijven vòòr 15 oktober 2020!

LEES MEER