Caps
KBC
Tentz
Marked

AGENDA

26/03/2022 RUN INTO THE ZONE 2020

Te huur

Bedrijvencentrum Regio Waregem

Bedrijvencentrum Regio Waregem

Bedrijven Centrum Regio Waregem
Kantoren – Ateliers – Vergaderzalen – Flexplekken
Dienstenpakket – Telefoonpermanentie – Schitterende ligging bij E17

CONTACT   :  
Marleen Demuynck
056/620 211
www.bcwaregem.be

Kantoren te huur

Kantoren te huur

Eugène Bekaertlaan 61, 8790 Waregem 

CONTACT : 

www.turner-dewaele.be

www.jll.be

Recent nieuws

SUBSIDIE VOOR LAADINFRASTRUCTUUR

SUBSIDIE VOOR LAADINFRASTRUCTUUR

Algemeen / Gemaakt op maandag 26 juli 2021

Dankzij een nieuwe oproep van de Vlaamse Overheid kan u financiële steun vragen voor uw investering in (semi)publieke laadinfrastructuur op uw terrein. Om in aanmerking te komen voor subsidie, dient uw investering ten eerste te voldoen aan de volgende voorwaarden:
• De laadpunten zijn minstens 10 uur per etmaal publiek toegankelijk. Tijdens die periode moet iedereen onvoorwaardelijk zijn/haar elektrische wagen kunnen laden.
• Alle gebruikers van elektrische voertuigen kunnen er via een ad-hoc oplaadmogelijkheid laden, zonder dat een contract moet worden gesloten met de betrokken elektriciteitsleverancier of exploitant.
• Aan de laadpunten moet geladen kunnen worden met de meest gangbare laadpassen en de prijzen moeten marktconform zijn.
• De laadpunten worden voorzien van groene stroom.
• Bij het plaatsen en de uitbating van de oplaadpunten wordt rekening gehouden met het ‘do not significantly harm’ (DNSH) principe.
• De informatie over de laadpunten, zoals locatie, vermogen, toegankelijkheid wordt in open dataformats en via open data-uitwisselingsprotocollen ter beschikking gesteld aan de daartoe aangeduide organisatie.

Verder wordt bij de beoordeling van uw investering rekening gehouden met de volgende aspecten:
• de inhoudelijke kwaliteit van het voorgestelde project: is het project duidelijk en goed gedocumenteerd?
• de haalbaarheid en resultaatgerichtheid: is het project matuur en zal het vlot leiden tot het beoogde resultaat?
• de geografische spreiding en schaalgrootte: zijn de laadpunten gunstig gelegen -bereikbaarheid, spreiding, …- en draagt de uitrol wezenlijk bij tot de globale laaddoelstellingen?

Uw project moet bovendien binnen een termijn van 2 jaar gerealiseerd zijn, te rekenen vanaf de kennisgeving van de selectie van uw project.

De maximale subsidie per project bedraagt 300.000 euro. Daarmee kunnen investeringen worden vergoed voor de plaatsing en slimme aansluiting van laadinfrastructuur (voor normaal of hoog vermogen), en dit aan 20% van de kosten en met een maximum van 1.000 euro per gerealiseerde charge point equivalent (CPE).

Meer info + aanvraagformulier.

LEES MEER
Waregemse Locinox genomineerd voor Leeuw van de Export

Waregemse Locinox genomineerd voor Leeuw van de Export

Mededelingen / Gemaakt op maandag 26 juli 2021

2020 was een uitzonderlijk exportjaar. De wereldwijde gezondheidscrisis deelde harde klappen uit. Toch houdt FIT (Flanders Investment & Trade) vast aan de traditie: de rode loper uitrollen voor Vlaamse exportsuccessen via de wedstrijd Leeuw van de Export. Dit jaar al voor de 20e keer op rij. Intussen is de eerste horde genomen in deze jubileumeditie, want een vakjury nomineerde uit de ingediende dossiers 6 bedrijven. Zij zullen de komende maanden strijden voor deze prestigieuze Vlaamse export award. Het Waregemse Locinox zal de West-Vlaamse eer verdedigen bij de bedrijven tot maximaal 50 werknemers.

Artikel uit Made in West-Vlaanderen

LEES MEER