Caps
Keller
OBA
KBC
Axxi

AGENDA

25/01/2017 18:30 Nieuwjaarsreceptie
25/03/2017 17:00 RUN INTO THE ZONE 6km of 12km
8-9 december : E40 richting Brussel wordt voor 1 nacht afgesloten

8-9 december : E40 richting Brussel wordt voor 1 nacht afgesloten

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 6 december 2016

In de nacht van 8 op 9 december sluit het Agentschap Wegen en Verkeer de E40 richting Brussel tussen knooppunt Zwijnaarde en de aansluiting met de B403/R4 in Merelbeke (complex 16) af. Naar aanleiding van werken aan een brugdek die binnenkort op dezelfde locatie gepland zijn, wordt er een seinbrug met een dynamisch signalisatiebord verplaatst. Om de hinder voor het verkeer te beperken wordt er ‘s avonds en ‘s nachts gewerkt.

LEES MEER
Axioma  verlicht het spoorwegproject Brussel-Schuman

Axioma verlicht het spoorwegproject Brussel-Schuman

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 24 november 2016

De herinrichting van het station Brussel-Schuman en de nieuwe tunnel Schuman-Josaphat moet zorgen voor een betere mobiliteit in en rond Brussel. De tunnel zorgt tevens voor een treinverbinding tussen de Europese wijk en de luchthaven. De lichtplannen voor de tunnels, de perrons en de publieke ruimtes werden door Axioma, gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid opgemaakt.

LEES MEER
Groepsaankoop brandblusapparaten & onderhoudscontracten

Groepsaankoop brandblusapparaten & onderhoudscontracten

Groepsaankoop / Gemaakt op dinsdag 15 november 2016

Leden van Bedrijvenpark Waregem Zuid kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de groepsaankoop brandblusapparaten en onderhoudscontracten van brandblusapparaten. De tarieven liggen gemiddeld 35% lager dan de standaard prijzen. Levering van de bestelde toestellen is gratis en de levertijd is 5 à 15 werkdagen. Alle materialen zijn van technisch hoogstaande kwaliteit en voldoen aan de strengste normen. Er wordt 1 jaar garantie voorzien. Ieder jaar dient de verplichte technische controle uitgevoerd te worden conform de geldende normen.  Zodoende bekomt u opnieuw 1 jaar garantie op de goede werking van het toestel en dit voor de 19 opeenvolgende jaren. Na 20 jaar wordt het brandblusapparaat terug ingenomen en voor volledige recyclage afgevoerd. 

Ook voor het jaarlijkse onderhoud worden ter gelegenheid van deze groepsaankoop speciale tarieven aangeboden. Ook indien u via deze groepsaankoop geen toestellen bestelt, toch kan u aan het groepstarief onderhoudscontracten bekomen op reeds aanwezige toestellen bij uw bedrijf. 

LEES MEER
LunchXposee Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's

LunchXposee Batterijopslag van zonne-energie voor KMO's

Activiteiten / Gemaakt op maandag 14 november 2016

Investeren in zonne-energie blijft lonen. De nieuwste batterijtechnologieën laten toe meer van je zonnestroom zelf - en dus ook 's nachts - te verbruiken, wat een forse besparing kan opleveren. Op dinsdag 6 december om 12u15 verneemt u er alles over op de LunchXposee.

Deelname is gratis voor leden van Bedrijvenpark Waregem Zuid, inschrijven is verplicht.

LEES MEER
De warmste kerstmarkt voor Kom op tegen Kanker by CRAS Woodgroup

De warmste kerstmarkt voor Kom op tegen Kanker by CRAS Woodgroup

Voorstelling / Gemaakt op maandag 14 november 2016

Zondag 11 december tussen 14u en 21u : Kerstsfeer op een unieke locatie. Christmas food, drinks & gifts. 

Muziek & optredens. 

Kinderanimo

Gratis inkom. Iedereen welkom!

CRAS loodsen E17, Ter Donkt 6, Deerlijk - www.cras.be

LEES MEER
Uw bedrijf, uw familie. Laat het toeval niet beslissen!

Uw bedrijf, uw familie. Laat het toeval niet beslissen!

Activiteiten / Gemaakt op maandag 14 november 2016

Als ondernemer wordt u dagelijks geconfronteerd met de risico's van de bedrijfsvoering. U kent de knepen van het vak en u kan uw mannetje/vrouwtje wel staan bij eventuele professionele problemen. Wat echter vaak uit het oog verloren wordt, is de wederzijdse impact tussen bedrijf en familie. Na verloop van tijd, kan het bedrijf/het gezin, een heel andere structuur gekregen hebben, waardoor ze niet meer optimaal aan elkaar aangepast zijn. 

Het seminarie op donderdag 8 december om 18u30 heeft de bedoeling u een juridische en fiscale omkadering te bieden. Het belang van staturen, vennootschapsvormen, aandeelhoudersovereenkomsten, samenlevingsvormen, huwelijkscontracten, successie(verzekering), schenkingen, vruchtgebruiken, groepsverzekering, komt aan bod. 

LEES MEER