Caps
KBC
Axxi
XMarketing
Tentz

AGENDA

30/03/2019 16:00 Startschot RUN INTO THE ZONE 2019
Zorg dat uw bedrijf gezien wordt op RUN INTO THE ZONE 2019!

Zorg dat uw bedrijf gezien wordt op RUN INTO THE ZONE 2019!

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 28 augustus 2018

De 3de editie van RUN INTO THE ZONE, het event waarbij je lopend de bedrijven van Industriezone Waregem Zuid bezoekt, gaat door op zaterdag 30 maart 2019. Lopers kunnen kiezen tussen een parcours van 6 kilometer of een parcours van 11 kilometer dat hen doorheen de industriezone, maar ook doorheen magazijnen, burelen en productieafdelingen van de gevestigde bedrijven leidt. Bij de aankomst- en vertrekzone kunnen supporters en lopers genieten van de gezellige sfeer van het foodtruckfestival. Ondernemers, werknemers en leden van het stadsbestuur van Waregem lopen mee. Zorg dat uw bedrijf gezien wordt en wordt sponsor van dit event! 

LEES MEER
Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Kom met Shuttle into the Zone naar je werk!

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 augustus 2018

Vanaf maandag 3 september rijdt een shuttle tussen onze industriezone en het station van Waregem. Alle werknemers van de zone kunnen gebruik maken van deze dienst. De tickets kan u verkrijgen via een APP die u download via uw Smartphone. De login en de pincode die u nodig heeft om een ticket te bestellen kan u vragen bij uw werkgever. 

Meer info over de stopplaatsen en uren van de shuttle vindt u via deze LINK of via de website www.waregemzuid.be op de pagina SHUTTLE INTO THE ZONE. 

LEES MEER
Waregem krijgt eerste viersterrenhotel

Waregem krijgt eerste viersterrenhotel

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 augustus 2018

Het staat nu helemaal vast: Waregem krijgt in 2020 of uiterlijk 2021 zijn eerste viersterrenhotel. Burgemeester Kurt Vanryckeghem bevestigt aan Made in West-Vlaanderen dat de bouwvergunning eerstdaags wordt afgeleverd nadat alle procedures met succes werden doorlopen. De Kortrijkse familie Vandewalle, bekend van het parkhotel aan het station in de Groeningestad, is de investeerder van dienst.

LEES MEER
Jarige CEO AXIOMA krijgt verjaardagscadeau uit Kortrijk

Jarige CEO AXIOMA krijgt verjaardagscadeau uit Kortrijk

Voorstelling / Gemaakt op maandag 27 augustus 2018

Het Waregemse Axioma, een verborgen parel in het rijk gevulde West-Vlaamse kmo-landschap, gevestigd op Industriezone Waregem Zuid, haalde het contract binnen voor de nieuwe verlichting van de Kortrijkse Broeltorens. Door de verlaging van de Leieboorden vormt de omgeving van de Broeltorens één groot plein waartussen de Leie stroomt. Als sluitstuk van de werken voorziet de stad binnenkort nieuwe monumentverlichting voor de Broeltorens en het Broelbruggetje. Axioma is een specialist inzake verlichting van publieke ruimtes en haalde recent ook in Antwerpen, met de verlichting van de Onze-Lieve-Vrouwkerk, een belangrijk referentiecontract binnen. Architect achter Axioma is de charismatische bedrijfsleider Patrix Vanheirreweghe, deze week 70 geworden.

LEES MEER
Grootste energiebatterij in België gebouwd door YUSO, gevestigd op Industriezone Waregem Zuid

Grootste energiebatterij in België gebouwd door YUSO, gevestigd op Industriezone Waregem Zuid

Milieuvriendelijke industriezone / Gemaakt op donderdag 28 juni 2018

De site van Ruien, vroeger gekend omwille van zijn elektriciteitscentrale, krijgt een nieuwe invulling met dank aan het jonge bedrijf Yuso van managers Bart Pycke en Michel Verschuere gevestigd op Industriezone Waregem Zuid.  Het duo bouwt er een superbatterij van 25 MW (megawatt) die, naargelang de noden, ofwel elektriciteit kan opslaan ofwel elektriciteit kan afstaan.

De energiebatterij wordt de grootste in zijn soort van België. Ter vergelijking: de grootste soortgelijke batterij ter wereld werd gebouwd door Tesla in Australië en is goed voor 120 MW.

LEES MEER
Bloedinzameling bij TVH

Bloedinzameling bij TVH

Activiteiten / Gemaakt op maandag 18 juni 2018

Bloedinzameling op 22/06/2018 tussen 15u en 18u bij TVH. Red jij een mensenleven?
70% van de bevolking heeft ooit bloed nodig, slechts 3% geeft…
Dat bekent dat het Rode Kruis constant op zoek is naar (nieuwe) bloeddonoren om mensenlevens te redden.
Hierbij de tool om in te schrijven:
http://bloedinzameling.rodekruis.be/tvh

LEES MEER