Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

02/06/2017 Tussen 15u00 en 18u00 : Bloedinzamelactie
28/09/2017 9u00 tot 12u00 Opleiding brandbestrijding
DESIGNREGIO KORTRIJK : Oproep 5X5®  6e editie

DESIGNREGIO KORTRIJK : Oproep 5X5® 6e editie

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 23 mei 2017

Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap in groei? Wil je dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wil je met een nieuwe innovatie je sector verbazen?

Designregio Kortrijk biedt 5 ondernemingen uit de regio Kortrijk-Roeselare-Ieper-Tielt opnieuw de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op Biënnale Interieur 2018. Op woensdagavond 31 mei nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie met getuigenis door Eddy Teerlynck en Els Viaene van Vika.

LEES MEER
Wildgroei aan wegwijzers kruispunt N382-Industrielaan zal worden verwijderd door AWV

Wildgroei aan wegwijzers kruispunt N382-Industrielaan zal worden verwijderd door AWV

Mededelingen / Gemaakt op maandag 22 mei 2017

Agentschap Wegen en Verkeer verwittigt nog eens dat de wegwijzers naar de verschillende bedrijven op het kruispunt van de N382 met de Industrielaan zullen worden verwijderd tegen het najaar. De borden mogen er enkel staan indien ze betrekking hebben op een alleenstaand bedrijf (dus niet gelegen binnen een bedrijvenpark) binnen of buiten de bebouwde kom. Indien het bedrijf daaraan voldoet, moet het bord een bord van het type F34a zijn. Lees verder voor de volledige regelgeving. 

LEES MEER
Kruisbestuiving op Bedrijvenpark Waregem Zuid!

Kruisbestuiving op Bedrijvenpark Waregem Zuid!

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 19 mei 2017

17 West en TVH , 2 werven op ons bedrijvenpark waar MUTEC (ook gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid) instaat voor de waterdichting van de daken. Deze werven lopen tegelijkertijd met de wervan van Agristo en Van Marcke, en samen zijn deze 4 werven goed voor 115.000m² plat dak! Tegen het zomerverlof dienen deze daken afgedicht te zijn. Hiermee bewijst MUTEC andermaal een industriële speler te zijn op de markt van platte daken. 3 van de 4 werven worden afgedicht met een TPO-dakbedekking. Op TVH wordt er een 2-laagse bitumineuze dakafdichting geplaatst. Op de lagere daken van het project 17 West, het gloednieuwe kantoorcomplex van de projectontwikkelaar Steenoven op zone Flanders Field, worden tevens door MUTEC groendaken voorzien. 

LEES MEER
Doe vandaag eens iets levensbelangrijks

Doe vandaag eens iets levensbelangrijks

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 18 mei 2017

Leukemie, het kan iedereen overkomen. Zo ook Seppe, 15 jaar, zoon van collega Veerle Vergote van het bedrijf Renson.
Een beenmergtransplantatie... dat is Seppes enige kans op een volledige genezing. De zoektocht naar een geschikte donor is gestart. Zijn kleine broer Jasper blijkt jammer genoeg geen geschikte donor te zijn.
We kunnen enorm meeleven met Veerle en haar familie. Oprecht al onze steun betuigen. Hopen dat het ons en onze familie en vrienden niet zal overkomen. Welnu, de enige actie waarmee je als persoon tussen 18 en 40 jaar echt een verschil kan maken, is je te registreren als stamceldonor! Kies ervoor om een ziek kind een gezond leven te schenken!
Lees alle details nog eens na en registreer je op www.stamceldonor.be.
 

LEES MEER
Leiedal wil groenere bedrijventerreinen

Leiedal wil groenere bedrijventerreinen

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 11 mei 2017

De intercommunale Leiedal wil zwaar inzetten op groenere bedrijventerreinen. Om dit te bereiken worden de krachten gebundeld met een aantal nationale en internationale partners om over de grenzen heen bedrijven aan te zetten hun uitstoot van koolstofdioxide te verminderen. Dit kadert in het zogenaamde BISEPS-project.  BISEPS staat voluit voor “Business Clusters Integrated Sustainable Energy Packages” en wordt gerund door een consortium van 8 partners uit België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Nederland. BISEPS werd officieel gelanceerd op 1 september 2016 en loopt tot 2020. Door CO2-arme technologieën op grote schaal te gaan gebruiken, zullen bedrijven meer energiewinst maken en bijdragen aan de klimaatdoelstellingen. De Europese Unie erkent deze uitdaging en geeft 3,9 miljoen aan het BISEPS-project.

LEES MEER
Red jij een mensenleven? Bloedinzamelactie op vrijdag 2 juni

Red jij een mensenleven? Bloedinzamelactie op vrijdag 2 juni

Activiteiten / Gemaakt op woensdag 10 mei 2017

70% van de bevolking heeft ooit bloed nodig, slechts 3% geeft…
Dat bekent dat het Rode Kruis constant op zoek is naar (nieuwe) bloeddonoren om mensenlevens te redden.

Wij verwelkomen alle medewerkers van Bedrijventerrein Waregem Zuid op vrijdag 2/06 in de vernieuwde showroom van TVH.

Kom tussen 15u en 18u bloed geven en ontvang een leuk gadget. Nadien biedt het Rode Kruis je een drankje aan aan de bar! Inschrijven kan via deze link:http://bloedinzameling.rodekruis.be/tvh

LEES MEER