Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

30/01/2018 18u00: Algemene Vergadering/Nieuwjaarsreceptie bij Callens & EmK
19/02/2018 13u of 17u30 : eerste sessie opleiding preventieadviseur niveau 3
Overname Axioma

Overname Axioma

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 15 december 2017

Het bedrijf AXIOMA, gevestigd op Bedrijvenpark Waregem Zuid, werd per 2 november overgenomen door RIDI Leuchten GmbH. Als marktleider van een sterke familiaal geleide groep en één van de marktleiders in Duitsland, is het hun intentie verder te groeien in de Belgische markt. Voor de klanten en relaties van AXIOMA wijzigt er niets. AXIOMA nv zal zijn bedrijfsstrategie verder ondersteunen en zijn exclusieve verlichtingsfabrikanten en partners, in binnen- en buitenverlichting blijven verdelen. Patrix Vanheirreweghe blijft verder de algemene leiding van het bedrijf behartigen. 

LEES MEER
Personeelsuitwisseling tussen bedrijven - oplijsting

Personeelsuitwisseling tussen bedrijven - oplijsting

Mededelingen / Gemaakt op maandag 4 december 2017

Het uitwisselen van personeel tussen 2 bedrijven kan een interessante formule zijn voor ondernemingen met een druk zomerseizoen en een doodse winter of omgekeerd.  Op donderdag 23 november organiseerden wij een LunchXposee over dit onderwerp. Heeft uw bedrijf interesse om personeel uit te wisselen met andere bedrijven? Laat het ons weten, we lijsten alle bedrijven die hier interesse in hebben op, zodat we deze bedrijven aan elkaar bekend kunnen maken.

Gelieve door te geven via mail naar annelies@bedrijvenparkmanagement.be: BEDRIJFSNAAM, CONTACTPERSOON MAIL + TEL, MAANDEN MET PERSONEEL TEKORT, MAANDEN MET PERSONEEL BESCHIKBAAR VOOR ANDER BEDRIJF

LEES MEER
Zuid West-Vlaamse bedrijvenparken krijgen toegang tot het Eurofiber glasvezelnetwerk

Zuid West-Vlaamse bedrijvenparken krijgen toegang tot het Eurofiber glasvezelnetwerk

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 16 november 2017

Het succes van ondernemers staat of valt met de kwaliteit en snelheid van de connectie met de rest van de wereld. Een verbinding die verbreekt, een haperende online toegang tot applicaties in de cloud zoals uw CRM-systeem of een onderbroken video of conference call is een frustrerend gegeven. Met een snelle en stabiele glasvezelverbinding behoort dit tot het verleden. Glasvezel biedt u de ultieme breedbandervaring en maakt het mogelijk om sneller, makkelijker, flexibeler en betrouwbaarder online te werken en gegevens uit te wisselen.

LEES MEER
Bloedinzamelactie op vrijdag 8 december bij TVH

Bloedinzamelactie op vrijdag 8 december bij TVH

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 16 november 2017

Er vindt een nieuwe bloedinzamelactie plaats op Bedrijvenpark Waregem Zuid op vrijdag 8 december tussen 15u en 18u. Wij hopen op jullie massale aanwezigheid! 
Hierbij de inschrijvingstool om zich op voorhand in te schrijven.

http://bloedinzameling.rodekruis.be/tvh

LEES MEER
Diverging Diamond Interchange wordt de oplossing voor het afrittencomplex

Diverging Diamond Interchange wordt de oplossing voor het afrittencomplex

Mededelingen / Gemaakt op maandag 13 november 2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer wil de verkeerssituatie aan het complex E17-N382 in Waregem aanpakken met een ongezien systeem, het zogenaamde Diverging Diamond Scenario (DDI).

Het huidige complex kent op dit moment een moeilijke doorstroming met vaak files tot op de E17. Ook op de omliggende kruispunten van de N382 is er veel hinder. Er werden vier scenario's uitgewerkt waarvan het meest revolutionaire het beste leek, namelijk het Diverging Diamond Interchange scenario. DDI wordt al toegepast in de Verenigde Staten maar vindt ook stilaan zijn weg naar Europa. Zo zijn er Frankrijk al 70 voorbeelden : https://youtu.be/HD-0QnUlLOQ

LEES MEER
Het zomerakkoord, de relevante punten voor uw bedrijf

Het zomerakkoord, de relevante punten voor uw bedrijf

Mededelingen / Gemaakt op maandag 6 november 2017

In onderstaand overzicht geeft het boekhoudkantoor van onze vzw en tevens onze sponsor een blik op het zomerakkoord. De relevante axxi-punten waarmee je rekening moet houden vanaf 2018 of 2020 worden voor u op een rijtje gezet.

LEES MEER