Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

08/12/2017 15u00 tot 18u00 Bloedinzamelactie
14/12/2017 18u00 : Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!
19/02/2018 13u of 17u30 : eerste sessie opleiding preventieadviseur niveau 3
Zuid West-Vlaamse bedrijvenparken krijgen toegang tot het Eurofiber glasvezelnetwerk

Zuid West-Vlaamse bedrijvenparken krijgen toegang tot het Eurofiber glasvezelnetwerk

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 16 november 2017

Het succes van ondernemers staat of valt met de kwaliteit en snelheid van de connectie met de rest van de wereld. Een verbinding die verbreekt, een haperende online toegang tot applicaties in de cloud zoals uw CRM-systeem of een onderbroken video of conference call is een frustrerend gegeven. Met een snelle en stabiele glasvezelverbinding behoort dit tot het verleden. Glasvezel biedt u de ultieme breedbandervaring en maakt het mogelijk om sneller, makkelijker, flexibeler en betrouwbaarder online te werken en gegevens uit te wisselen.

LEES MEER
Bloedinzamelactie op vrijdag 8 december bij TVH

Bloedinzamelactie op vrijdag 8 december bij TVH

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 16 november 2017

Er vindt een nieuwe bloedinzamelactie plaats op Bedrijvenpark Waregem Zuid op vrijdag 8 december tussen 15u en 18u. Wij hopen op jullie massale aanwezigheid! 
Hierbij de inschrijvingstool om zich op voorhand in te schrijven.

http://bloedinzameling.rodekruis.be/tvh

LEES MEER
Diverging Diamond Interchange wordt de oplossing voor het afrittencomplex

Diverging Diamond Interchange wordt de oplossing voor het afrittencomplex

Mededelingen / Gemaakt op maandag 13 november 2017

Het Agentschap Wegen en Verkeer wil de verkeerssituatie aan het complex E17-N382 in Waregem aanpakken met een ongezien systeem, het zogenaamde Diverging Diamond Scenario (DDI).

Het huidige complex kent op dit moment een moeilijke doorstroming met vaak files tot op de E17. Ook op de omliggende kruispunten van de N382 is er veel hinder. Er werden vier scenario's uitgewerkt waarvan het meest revolutionaire het beste leek, namelijk het Diverging Diamond Interchange scenario. DDI wordt al toegepast in de Verenigde Staten maar vindt ook stilaan zijn weg naar Europa. Zo zijn er Frankrijk al 70 voorbeelden : https://youtu.be/HD-0QnUlLOQ

LEES MEER
Het zomerakkoord, de relevante punten voor uw bedrijf

Het zomerakkoord, de relevante punten voor uw bedrijf

Mededelingen / Gemaakt op maandag 6 november 2017

In onderstaand overzicht geeft het boekhoudkantoor van onze vzw en tevens onze sponsor een blik op het zomerakkoord. De relevante axxi-punten waarmee je rekening moet houden vanaf 2018 of 2020 worden voor u op een rijtje gezet.

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week van 27 november

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week van 27 november

Mededelingen / Gemaakt op vrijdag 27 oktober 2017

Het Klein Gevaarlijk Afval (KGA) van West-Vlaamse bedrijven wordt periodiek opgehaald via een gezamenlijke actie van de POM West-Vlaanderen.
Met KGA worden lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers, enzovoort bedoeld.

Tussen maandag 27 november en vrijdag 1 december is het opnieuw zo ver! U kan uw KGA dan terug aan een voordelige prijs laten ophalen.
De ophaalronde is een actie voor West-Vlaamse bedrijven, zowel kmo's als industrie. (Landbouwbedrijven kunnen hun KGA via andere kanalen laten ophalen, en kunnen dus niet deelnemen aan deze ophaalactie.) Wenst u deel te nemen? Aarzel niet en vul het ophaalformulier in. Dit kan tot uiterlijk maandag 20 november 2017.

LEES MEER
Infomoment BISEPS op 9 november

Infomoment BISEPS op 9 november

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 26 oktober 2017

Met het internationale BISEPS-project balt Leiedal de spieren om meer hernieuwbare energie te produceren op bedrijventerreinen. Minder CO2 geeft ons immers een pak meer zuurstof om de klimaatdoelstellingen te halen. Daarom nodigen we je graag uit op ons netwerkevent op donderdag 9/11 in Kuurne.  Je ontdekt er hoe je jouw bedrijf warm kunt maken voor hernieuwbare energie.
Wil je bedrijf wel investeren in hernieuwbare energie, maar vind je de tijd niet om daar werk van te maken?  Heeft je bedrijf warmteoverschotten die je zelf niet kunt benutten? Wil je bedrijf wel zonnepanelen, maar stoot je op beperkingen of mis je technische ondersteuning? Kunnen windturbines op het terrein winst betekenen voor meerdere bedrijven? Is een warmtenet een haalbare kaart? Hoe werkt een energiecoöperatie en hoe kun je samen investeren?

LEES MEER