Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber

AGENDA

22/09/2017 12u00 tot 14u00 : Today is Fryday bij Garage Dhont
28/09/2017 9u00 tot 12u00 Opleiding brandbestrijding
26/10/2017 12u00 tot 13u45 : LunchXposee over Transport via de binnenwateren
14/12/2017 18u00 : Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!
Groepsaankopen

Groepsaankopen

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 14 september 2017

Deze website heeft vanaf nu een pagina GROEPSAANKOPEN. Op deze pagina vindt u het volledige aanbod terug van mogelijke groepsaankopen voor leden van bedrijvenpark Waregem Zuid.

Door de grootte van de groep genieten we speciale tarieven. Sowieso wordt bij de keuze van de leverancier in de eerste plaats rekening gehouden met regiogebonden bedrijven en met bedrijven die als leverancier reeds aanwezig zijn op het bedrijvenpark. Op de 2de plaats komt kwaliteit en service en als laatste de prijs.

Geef uw interesse in rechtstreeks via de pagina. Het aangeven van interesse is geen aankoopverplichting. Als u aangeeft interesse te hebben, dan neemt de leverancier contact met u op. Pas dan beslist u of u al dan niet over gaat tot een aankoop.

LEES MEER
LunchXposee over Transport via de binnenwateren

LunchXposee over Transport via de binnenwateren

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 5 september 2017

Op donderdag 26 oktober organiseert het bedrijvenparkmanagement een infosessie over transport via de binnenwateren. 

Hoe gaat dit in zijn werk?  Wat zijn de kostprijzen? Wat zijn de mogelijkheden qua locaties om te lossen? Hoe lang kunnen containers blijven staan? Wat zijn de voordelen en de eventuele nadelen waarmee moet worden rekening gehouden?

Waterwegen en Zeekanaal NV zal een presentatie geven over Seine Schelde Vlaanderen en het commercieel beheer. Voor marktgerichte en prijstechnische vragen zal Dany Eyben van Delcatrans, de exploitant van River Terminal Wielsbeke, een extra toelichting geven.  

 

LEES MEER
Garage Dhont trakteert op 22 september tussen 12u en 14u!

Garage Dhont trakteert op 22 september tussen 12u en 14u!

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 5 september 2017

Aanstaande vrijdag 22 september stelt Garage Dhont de nieuwe Insignia en Crossland X voor!

Iedereen die langs komt tussen 12u en 14u in de garage op ons bedrijvenpark (Eugène Bekaertlaan 2 te Waregem) krijgt een heerlijk pakje friet! 

LEES MEER
Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!

Bedrijvenpark Waregem Zuid gaat vreemd!

Activiteiten / Gemaakt op donderdag 13 juli 2017

Op donderdag 14 december om 18u nodigen de ondernemers van Bedrijvenpark Waregem Zuid de ondernemers van Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele en Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk uit op de hippodroom in Waregem. Begin november opent het nieuwe bezoekerscentrum op de 2de verdieping van de tribune van de Hippodroom met de naam ‘Hippo War’. Het nieuwe bezoekerscentrum belicht zowel de rol van het paard als van de Amerikanen in de Eerste Wereldoorlog. Op de 4de verdieping van de tribune is het voortreffelijke restaurant van David Selen gevestigd met een uniek zicht op de renbaan.  U leest het, dit is de uitgelezen locatie voor een ontmoeting tussen de ondernemers van bedrijvenpark Waregem Zuid, Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk en Bedrijvenpark Gullegem-Moorsele.  Wij worden op donderdag 14 december om 18u ontvangen op de 2de verdieping en krijgen er een korte rondleiding in de HIPPO.WAR tentoonstelling. Vervolgens worden we ontvangen bij David Selen op de 4de verdieping voor een uitgebreide receptie. 

LEES MEER
Blue Bike voor uw onderneming

Blue Bike voor uw onderneming

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 juli 2017

Snel en stressvrij op je bestemming geraken? Het kan met de Blue-bike deelfietsen in Waregem! Blue-bike maakt de verplaatsing met de trein af door comfortabele stadsfietsen te voorzien aan de Belgische stations. Of het nu om woon-werkverkeer gaat, om dienstverplaatsingen of om bezoekers van jouw kantoor: met Blue-bike kan het nu ook gemakkelijk en duurzaam.

LEES MEER
Afwezigheidstoezicht op bedrijvenpark Waregem Zuid van 21 juli tot 15 augustus

Afwezigheidstoezicht op bedrijvenpark Waregem Zuid van 21 juli tot 15 augustus

Mededelingen / Gemaakt op maandag 10 juli 2017

Tijdens de verlofperiode van 21 juli tot 15 augustus houdt PZ Mira de bedrijven extra in het oog. De politie komt in deze periode op verschillende tijdstippen extra patrouilleren in de hele zone. Bij een eventueel incident wordt de bedrijfsverantwoordelijke op de hoogte gebracht.

Wij willen tevens een oproep doen aan alle BEWONERS van het bedrijvenpark om tijdens hun vakantie afwezigheidstoezicht aan te vragen. Dat kan via deze link : https://policeonweb.belgium.be/eloket/selectComplaintTypeAndAuthentication.action of via een papieren aangifte.  Ook dit kan bijdragen aan meer blauw op de straten in de zone.

LEES MEER