Caps
Keller
KBC
Axxi
Eurofiber
XMarketing

AGENDA

Hinder Anzegemseweg van 7 tot 18 mei

Hinder Anzegemseweg van 7 tot 18 mei

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 24 april 2018

Proximus legt tussen 7 en 18 mei een glasvezelkabel aan in de Anzegemseweg tussen de Industrielaan en Flanders-Fieldweg. Daarom is er tijdens de werken eenrichtingsverkeer in dat stuk van de straat. Het is er alleen mogelijk om van Waregem richting Anzegem te rijden. Voor het verkeer richting Waregem / E17 is er een omleiding voorzien. Enkel tijdens het verlengde weekend van 10 tot en met 13 mei is de weg open in beide richtingen.

Overzicht :
• Fietsers: beide richtingen open, geen omleiding
• verkeer richting Anzegem: rijvak open, geen omleiding
• verkeer richting Waregem/E17: omleiding via de Industrielaan, Deerlijkseweg en Henri Lebbestraat naar de Expresweg.
• Verlengde weekend van 10-13 mei: alles open, geen omleiding.
HIER vind je het plan met de werfzone en omleiding.

LEES MEER
XMarketing optimaliseert de online aanwezigheid van je bedrijf

XMarketing optimaliseert de online aanwezigheid van je bedrijf

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 29 maart 2018

Je bedrijf in de kijker zetten op het web of je business online boosten was nooit belangrijker dan nu. De digitale wereld barst bijna uit z’n voegen, maar je wilt toch nog steeds dat jouw bedrijf veel aandacht krijgt en dat je overal te vinden bent op het web? XMarketing, gevestigd in Deerlijk, helpt je om je online marketing volledig te optimaliseren. 

LEES MEER
SAMEN STERK MET HERNIEUWBARE ENERGIE - Infosessie 27 maart om 18u

SAMEN STERK MET HERNIEUWBARE ENERGIE - Infosessie 27 maart om 18u

Activiteiten / Gemaakt op maandag 19 maart 2018

Intercommunale Leiedal deed een aantal studies naar de voordelen van hernieuwbare energie voor bedrijven.  In deze infosessie worden deze samen met een uitgebreid overzicht van de vele financieringsmogelijkheden toegelicht. Verder wordt ingegaanop het wetgevende kader dat vandaag en in de (nabije) toekomst van toepassing zal zijn.
Ontdek hoe je met BISEPS aan een gespierd groen imago kunt bouwen. Verken met ons de mogelijkheden om vandaag gezamenlijk te investeren in hernieuwbare energie en morgen minder te betalen. Tijdens het event kun je meteen duurzame contacten leggen met experts en collega-deelnemers.

LEES MEER
Opleiding brandbestrijding op dinsdag 17 april van 9u tot 12u

Opleiding brandbestrijding op dinsdag 17 april van 9u tot 12u

Activiteiten / Gemaakt op dinsdag 6 maart 2018

Dagelijks worden we geconfronteerd met branden. Soms enkel met kleine materiële schade, maar vaak ook met desastreuze materiële gevolgen en enorm menselijk leed. Preventie en een goed georganiseerde brandbestrijding zijn dus fundamenteel.
Een nieuw KB bepaalt dat werknemers een opleiding dienen te krijgen zodat zij gepast kunnen reageren op brand of rook door het gebruik van de eerste interventiemiddelen, dat zij op gepaste manier waarschuwen en dat zij de waarschuwings- en alarmsignalen begrijpen. Een multi funtionele Fire Training Unit komt naar bedrijvenpark Gullegem-Moorsele, zo kan opleiding gegeven worden voor alle blusmiddelen en voor de werknemers van alle bedrijven.

LEES MEER
RUN INTO THE ZONE 2018

RUN INTO THE ZONE 2018

Voorstelling / Gemaakt op maandag 5 maart 2018

Op zaterdag 24 maart 2018 organiseert het Bedrijvenpark Waregem Zuid haar tweede editie van RUN INTO THE ZONE. Een uniek loopevenement dat je doorheen het Bedrijvenpark én de productieafdelingen van TVH, Mc Three, Callens&EmK, Van Damme, Renson, Goethals ijzerwaren, G&V Energy, Bent schoenen, Garage Dhont, Cras, Nori, en Locinox brengt. Je kan kiezen tussen een parcours van 6 km of 11 km. Het startschot wordt voor beide afstanden om 16h gegeven. Dus trek die loopschoenen alvast aan en zorg dat je er klaar voor bent. Ontdek onze bedrijven op een originele manier ! Per deelnemer gaat 1 EUR naar het goede doel SOMIVAL. INSCHRVIJVEN via de website www.runintothezone.be

LEES MEER
ANPR-camera's rond het afrittencomplex vanaf maart 2018

ANPR-camera's rond het afrittencomplex vanaf maart 2018

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 20 februari 2018

In het kader van veiligiheid stelt onze bedrijventerreinvereniging reeds 2 jaar de vraag naar ANPR-camera's op en rond het afrittencomplex van Waregem. PZ Mira laat weten dat er vaste ANPR-camera’s en snelheidscamera’s zullen geactiveerd worden in de maand maart 2018.  

Enkel ANPR :   Op de Expresweg (middenberm) thv het afrittencomplex in beide richtingen

ANPR + trajectcontrole (maximale snelheid 50km/hr) : 
-          Wortegemeseweg (thv kruispunt met Fazantenlaan en Nachtegaallaan)
-          Desselgemseweg

LEES MEER