Caps

AGENDA

27/04/2023 Comedy Business Event IWZ bij Renson

NOODSITUATIES

SAMEN VOOR EEN (HART)VEILIG BEDRIJVENPARK : 

Wij roepen alle werknemers en werkgevers op om deze (gratis) APP te downloaden op hun smartphone : https://www.rodekruis.nl/ehbo/aed-in-de-buurt/

Een stappenplan bij NOODSITUATIES, zowel visueel als auditief : http://www.rodekruis.nl/eerste-hulp/ehbo-app

Je kan er tevens het dichtst bij zijnde AED toestel mee lokaliseren, als het toestel is geregistreerd uiteraard. Heeft u één of meerdere AED-toestellen bij uw bedrijf? GELIEVE HET TOESTEL TE REGISTREREN VIA DEZE LINK : http://hartveilig.rodekruis.be/hartveilig.net?id=3402

 

Recent nieuws

Opbouw wegenis delen Deerlijkseweg en Waregemstraat.

Opbouw wegenis delen Deerlijkseweg en Waregemstraat.

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 22 maart 2023

Dinsdag 28 maart leggen we de steenslagfundering van de Deerlijkseweg (Waregem) van de Kamiel Vandeputtestraat tot de Waregemstraat 733 (Deerlijk). Eind van de week voorzien we de aanleg van een laag asfalt.

Verwacht je een belangrijke levering? Die is mogelijk tussen de aanleg van de steenslag en de aanleg van het asfalt. Bij twijfel neem je altijd contact met de aannemer.

Bij slecht weer kan deze planning nog veranderen. We informeren je de dag voordien nog langs deze weg. Ook zal de aannemer strooibriefjes steken in alle brievenbussen langs de werfzone.

Asfalt moet afkoelen!
Nadat het asfalt is aangelegd, moet het eerst afkoelen voor je erover mag rijden. Boven op de asfaltlaag brengen we later nog een betonverharding aan.

Zodra we de planning voor de betonwerken kennen, informeren we u meer in detail langs deze weg.

Vragen over dit project?

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

LEES MEER
IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 14 maart 2023

Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandel met meer dan 3000 producten!

Een dynamisch familiebedrijf met een 30-tal werknemers, opgericht in 1994 door Patricia Claerbout en haar vader Gabriël. De firma staat nu nog altijd onder leiding van Patricia, samen met haar man Olivier De Brabandere.
Uitgegroeid tot een gezond bedrijf, met uitvoering van alle activiteiten door eigen mensen.

Galico is totaalleverancier van een breed productassortiment dat zich specifiek richt tot doe-het-zelfzaken, professionele ijzerwarenhandels en industriële toeleveranciers. Hun ruim assortiment is het resultaat van jarenlange ervaring en marktkennis.
Bovendien gaat Galico als dynamisch bedrijf wereldwijd op zoek naar kwalitatieve producten die voor hun klanten een meerwaarde kunnen betekenen.
Galico wil een kostenefficiënte tussenschakel zijn tussen fabrikant en retail én een meerwaarde creëren door:
• Hoge leveringsgraad en betrouwbaarheid bij leveringen
• Uitgebalanceerd assortiment
• Doordachte marketing
• Doorgedreven sourcing
• Commerciële ondersteuning op alle niveaus van de markt
Hiervoor wenst de firma een respectvolle lange termijn relatie op te bouwen en te onderhouden met de medewerkers, de klanten, de eindconsumenten en de leveranciers.
Jaarlijks zet Gemeente Anzegem hun ondernemers in de bloemetjes. Galico won de “Doend’rik” award in 2022.
Ondanks de verhuis, wegens plaatsgebrek, van Waregem-Zuid naar Anzegem blijft dit bedrijf trouw lid bij het bedrijvenparkmanagement van IWZ.

LEES MEER