Caps

AGENDA

27/04/2023 Comedy Business Event IWZ bij Renson

Bedrijvenparkmanager

Door het aantstellen van een Bedrijvenparkmanager biedt Bedrijvenpark Waregem Zuid vzw 1 centrale contactpersoon voor de ondernemers, maar ook voor de overheden. Een win win situatie voor alle partijen. Zo kan de communicatie tussen overheden en bedrijven vlotter verlopen en kunnen zaken die de bedrijven aanbelangen nauwgezet worden opgevolgd.

De parkmanager verdedigt de belangen van de ondernemers bij dossiers zoals de ontsluiting van Bedrijvenpark Waregem-Zuid en de bewegwijzering.

Het is eveneens de bedoeling om in de toekomst de cohesie tussen de bedrijven te vergroten. Zo zullen er regelmatig activiteiten worden georganiseerd die ervoor zorgen dat zowel werkgevers als werknemers van het bedrijvenpark elkaar en de bedrijven van de site beter leren kennen. Verder zullen geregeld infosessies onder de noemer LunchXposee doorgaan.

De bedrijvenparkmanager voor Waregem-Zuid is Isabel Gruwez (isabel@bedrijvenparkmanagement.be - 0495/43.87.80 - www.paperbirds.be ). Zij deed o.a. haar ervaring op bij de vorige parkmanager, Annelies Corne,  en als zelfstandig directeur bij BNSA.

“Sinds jaar en dag ben ik ondernemer en werk en leef ik tussen de ondernemers”, aldus Gruwez. “Elke ondernemer heeft zijn eigen verhaal. Ik wil in eerste instantie alle bedrijven leren kennen en te weten komen wat ze boeit en beweegt. Duurzaamheid en verantwoord ondernemen zijn hot items die mij erg interesseren. Het is mijn doelstelling om onze bedrijven en deze thema’s nog beter in de kijker te zetten.”

 

CONTACT 

Recent nieuws

Opbouw wegenis delen Deerlijkseweg en Waregemstraat.

Opbouw wegenis delen Deerlijkseweg en Waregemstraat.

Mededelingen / Gemaakt op woensdag 22 maart 2023

Dinsdag 28 maart leggen we de steenslagfundering van de Deerlijkseweg (Waregem) van de Kamiel Vandeputtestraat tot de Waregemstraat 733 (Deerlijk). Eind van de week voorzien we de aanleg van een laag asfalt.

Verwacht je een belangrijke levering? Die is mogelijk tussen de aanleg van de steenslag en de aanleg van het asfalt. Bij twijfel neem je altijd contact met de aannemer.

Bij slecht weer kan deze planning nog veranderen. We informeren je de dag voordien nog langs deze weg. Ook zal de aannemer strooibriefjes steken in alle brievenbussen langs de werfzone.

Asfalt moet afkoelen!
Nadat het asfalt is aangelegd, moet het eerst afkoelen voor je erover mag rijden. Boven op de asfaltlaag brengen we later nog een betonverharding aan.

Zodra we de planning voor de betonwerken kennen, informeren we u meer in detail langs deze weg.

Vragen over dit project?

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

LEES MEER
IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 14 maart 2023

Groothandel voor doe-het-zelf en vakhandel met meer dan 3000 producten!

Een dynamisch familiebedrijf met een 30-tal werknemers, opgericht in 1994 door Patricia Claerbout en haar vader Gabriël. De firma staat nu nog altijd onder leiding van Patricia, samen met haar man Olivier De Brabandere.
Uitgegroeid tot een gezond bedrijf, met uitvoering van alle activiteiten door eigen mensen.

Galico is totaalleverancier van een breed productassortiment dat zich specifiek richt tot doe-het-zelfzaken, professionele ijzerwarenhandels en industriële toeleveranciers. Hun ruim assortiment is het resultaat van jarenlange ervaring en marktkennis.
Bovendien gaat Galico als dynamisch bedrijf wereldwijd op zoek naar kwalitatieve producten die voor hun klanten een meerwaarde kunnen betekenen.
Galico wil een kostenefficiënte tussenschakel zijn tussen fabrikant en retail én een meerwaarde creëren door:
• Hoge leveringsgraad en betrouwbaarheid bij leveringen
• Uitgebalanceerd assortiment
• Doordachte marketing
• Doorgedreven sourcing
• Commerciële ondersteuning op alle niveaus van de markt
Hiervoor wenst de firma een respectvolle lange termijn relatie op te bouwen en te onderhouden met de medewerkers, de klanten, de eindconsumenten en de leveranciers.
Jaarlijks zet Gemeente Anzegem hun ondernemers in de bloemetjes. Galico won de “Doend’rik” award in 2022.
Ondanks de verhuis, wegens plaatsgebrek, van Waregem-Zuid naar Anzegem blijft dit bedrijf trouw lid bij het bedrijvenparkmanagement van IWZ.

LEES MEER