AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Sponsorevent Special Olympics Belgium

Sponsorevent Special Olympics Belgium

Algemeen / Gemaakt op maandag 27 mei 2024

Van 28 tot en met 31 mei 2025 ontvangt Kortrijk opnieuw de Nationale spelen van Special Olympics Belgium.

Tijdens dit event verblijven er meer dan 3400 atleten, 1200 begeleiders en 2000 vrijwilligers gedurende enkele dagen in Kortrijk.

Voor deze grote organisatie is Stad Kortrijk op zoek naar sponsors/partners die zich herkennen in de missie van Special Olympics Belgium en dezelfde waarde als bedrijf willen uitdragen.

Word een partner/sponsor van Special Olympics Belgium


Zoek je met je bedrijf een concreet project dat een meerwaarde heeft voor de maatschappij? Wil je samen met je werknemers of collega's het verschil maken op het vlak van inclusie? Sluit je dan aan bij Special Olympics Belgium en help deze organisatie om de Olympische droom waar te maken voor sporters met een verstandelijke beperking.

Save the date!


De mogelijkheid tot ontmoeten, versterken en ondersteunen kan je ontdekken op de sponsoravond op 24 juni 2024.
Meer info via deze link.

Gerelateerd nieuws

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

TVH Equipment opent nieuw iconisch ‘Nest’ in Waregem

Algemeen / Gemaakt op maandag 17 juni 2024

TVH Equipment heeft al zijn activiteiten in Waregem gecentraliseerd in een gloednieuw, state-of-the-art gebouw langs de E17. Dit gebouw, genaamd 'Het Nest', doet qua uiterlijk denken aan het iconische Olympisch stadion van Peking. Het management van TVH Equipment hoopt dat deze nieuwbouw bijdraagt aan verdere groei in de verhuur en verkoop van industriële machines.

 

LEES MEER
IWZ Gespot: Gearcraft

IWZ Gespot: Gearcraft

Algemeen / Gemaakt op woensdag 5 juni 2024

Gearcraft – Vanhoutte is een kleinschalige, familiale KMO met 17 toegewijde medewerkers. Hun missie is het leveren van de hoogste kwaliteit en precisie aan hun klanten, wat perfect wordt samengevat in hun slogan "all around precision". Bij Gearcraft draait alles om nauwkeurigheid.

LEES MEER