AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 14 maart 2023

IWZ GESPOT: Galico | Anzegem

Gerelateerd nieuws

IWZ Gespot: Cebeo

IWZ Gespot: Cebeo

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 30 november 2023

Wij gingen langs bij Cebeo, dé nummer 1 in elektrotechnisch materiaal en oplossingen sinds 1922!  Als marktleider in B2B-distributie bieden ze hoogwaardige materialen en technische diensten voor residentiële, tertiaire en industriële sectoren.

Cebeo maakt deel uit van de Sonepar-familie, wereldleider in elektrotechnisch materiaal en services, die op heden een 45.000 gepassioneerde medewerkers heeft wereldwijd.
 

 

LEES MEER
IWZ GESPOT: CKV

IWZ GESPOT: CKV

Voorstelling / Gemaakt op maandag 3 juli 2023

Onlangs brachten we een bezoek CKV, oftewel het Centrale Kredietverlening.
Gevestigd in de industriezone heeft CKV zichzelf stevig gepositioneerd als een niche instelling op het gebied van kredietverlening en financiële dienstverlening in België en Frankrijk. Het was een leuke ervaring om deze  succesvolle onderneming te verkennen en meer te leren over hun visie en waarden.

Bij aankomst werd ik hartelijk verwelkomd door Luc Boret, managing director van CKV, dat een warme en professionele sfeer creëerde. Het moderne en uitnodigende kantoorontwerp weerspiegelde meteen het vooruitstrevende karakter van het bedrijf. Als bedrijvenparkmanager was ik onder de indruk van de efficiënte organisatie en het gevoel van harmonie dat in de werkruimtes heerste.

Hun deskundige team van financiële professionals staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elke zelfstandige tussenpersoon. Van leningen en hypotheken tot advies over investeringen en verzekeringen, CKV heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare partner die uitblinkt in het begrijpen van de unieke financiële doelen.

Een ander aspect dat mijn aandacht trok, was de betrokkenheid bij het benchmarkgebeuren HR. De volgende benchmarksessie voor HR-medewerkers gaat bij hen door op donderdag 14/9/2023.
 

LEES MEER